TERVETULOA.

FI*Distinto -kissala on pieni ja nuori tulevaisuuden siperiankissojen kasvattaja. Tavoittelen kasvatuksessa rotumääritelmänsä standardeihin sopivia kissayksilöitä, joiden luonne olisi myös vailla vertaa. Meillä siis jokainen kissa on "the kissa".

Kissa vaatii

HENKILÖKUNTAA.

 

"I have studied many philosophers and many cats. The wisdom of cats is infinitely superior." - Hippolyte A. Taine.

 

Kissa on erittäin omaperäinen, mukavuudenhalun ammattilainen. Oletko sinä valmis ryhtymään kissalle henkilökunnaksi?

Mieti, pohdi.
KYSELE.

 

Kissa voi elää jopa 15-20 vuotta. Oletko valmis huolehtimaan siitä sen koko eliniän? Kissa saattaa koitella hermojasi säännöllisesti, oletko valmis myös siihen? Jos joutuisitkin jostain syystä luopumaan kissastasi, huolehditko myös sen asianmukaiseen uuteen kotiin?

Jos vastaat näihin ja lukuisiin muihinkin kysymyksiin myöntävästi, on suunta kompassissasi oikea. Ota yhteyttä, kysy lisää ja kerro itsestäsi ja kissatoiveistasi minulle.

Rotukissa

MAKSAA.

 

Emokissan vakuutukset, näyttelykäynnit, kasvattajan pakollinen rotukissayhdistyksen jäsenyys, kasvattajanimi, kasvattajakurssit, kissojen terveyteen liittyvät testaukset, astutusmaksut, matkakulut, pentujen rokotukset, rekisteröinnit, ruokkiminen ja huolehtiminen vähintään 12 viikon ikään saakka jne.

 

Tämän ja paljon muuta on vastuullinen, rekisteröity kasvattaja valmis tekemään ja maksamaan sen eteen, että sinä voit saada rodunomaisen, sosiaalisesti ja fyysisesti hyvinvoivan kissan.

 

Ole valmis maksamaan rotukissasta. Jos et ole, älä myöskään tue pentutehtailijoita. Jätä mieluummin kissa hankkimatta.

Miksi

siperiankissa.

 

Siperiankissasta saat takuuvarmasti seuraa. Rodulle on ominaista energisyys ja leikkisä luonne, unohtamatta kuitenkaan itsenäistä otetta asioihin. Muhkea turkki mahdollistaa ulkoilun - valvotusti ja kytkettynä tietenkin - pakkasenkin paukkuessa. Siperiankissa kertoo sinulle mitä se ajattelee tai haluaa. Yleensä haluamiset eivät jää epäselväksi.

Kuva: Tessa.lv

"

"

The smallest feline is a masterpiece.

- Leonardo da Vinci

agria-logo-RGB.png